Зелена квасоля, запечена з яйцями і помідорами
- Квасоля зелена 400 г
- Яйце куряче 5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Молоко 150 мл
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Всі овочі порізати. Болгарський перець - соломкою, цибулю - півкільцями, помідори - кубиками, петрушку порубати. Квасолю відварити в підсоленій воді, стежити, щоб вона залишалася твердою і обов'язково після того, як злити воду, промити квасолю холодною водою, інакше вона може втратити колір.
Цибулю і перець обсмажити до золотистого кольору цибулі.
З'єднати всі овочі, перемішати, посолити і викласти у форму для запікання.
Яйця гарно збити, посолити.
Вилити яйця поверх овочів - перемішувати не треба.
Зверху яєць вилити 150 мл молока і поставити в духовку при 180 градусах хвилин на 15-20.
Рецепты салатов: американские салаты рецепты. Простые рецепты вкусных салатов.
Рецепты мясные салаты. Праздничный мясной салат рецепт.
Оригинальные Кремы: крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Закупка рецепты: холодные закуски рецепты. Рецепты закусок. Фото и видео.
recepti.biz.ua салат из печени рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter