Зелена квасоля з маслом і яйцем

ДРУГІ СТРАВИ
716 Зелена квасоля з маслом і яйцем
Фото - Зелена квасоля з маслом і яйцем
інгредієнти:
  • Квасоля (зелена) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Масло вершкове (топлене) 150 г
  • Яйце 2 шт.
  • Петрушка
  • Естрагон
  • Кріп
  • Базилік
  • Сіль
  • Перець

Зулeну квасолю очистити, нарізати шматочками, промити холодною водою і покласти в каструлю з 2 склянками окропу. Варити до готовності (1 година) під закритою кришкою. Під час варіння додати нашатковану ріпчасту цибулю.

Коли стручки квасолі розваряться і вся вода википить, приправити сіллю, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки, базиліка, кріп, масло і тушкувати хвилин 10. Потім все залити сирими збитими яйцями, вирівняти ложкою верх і в декількох місцях зробити невеликі отвори, щоб яйце проникло вглиб. Каструлю закрити кришкою і тушкувати до готовності яєць.

Торты без выпечки рецепты с пошаговым фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Приготовление вкусных блюд: приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter