Зелена квасоля з маслом і яйцем
- Квасоля (зелена) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Масло вершкове (топлене) 150 г
- Яйце 2 шт.
- Петрушка
- Естрагон
- Кріп
- Базилік
- Сіль
- Перець
Зулeну квасолю очистити, нарізати шматочками, промити холодною водою і покласти в каструлю з 2 склянками окропу. Варити до готовності (1 година) під закритою кришкою. Під час варіння додати нашатковану ріпчасту цибулю.
Коли стручки квасолі розваряться і вся вода википить, приправити сіллю, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки, базиліка, кріп, масло і тушкувати хвилин 10. Потім все залити сирими збитими яйцями, вирівняти ложкою верх і в декількох місцях зробити невеликі отвори, щоб яйце проникло вглиб. Каструлю закрити кришкою і тушкувати до готовності яєць.
Торты без выпечки рецепты с пошаговым фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовление вкусных блюд: приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter