Зелена квасоля по-китайськи
686
інгредієнти:
- Свинина (філе) 500 г
- Квасоля (стручкова) 800 г
- Часник 4 зуб.
- Кунжут 3 ч.л.
Свинне філе вимити, обсушити і нарізати соломкою. Розігріти 2 ст. л. олії, покласти м'ясо, приправити сіллю і кунжутом. Обсмажити на повільному вогні 5-7 хвилин. Покласти нарізану молоду квасолю. Додати ще олії і готувати все разом хвилини 4.
Часник дрібно порубати і змішати з соєвим соусом. Додати в сковороду. Прогріти 1-2 хвилини.
Пошаговые фото рецепты праздничных блюдПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Салат черепаха с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
рецепты салата из морепродуктов
Купить Крем: крем из сгущенного молока.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі