Зелена квасоля по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
686 Зелена квасоля по-китайськи
Фото - Зелена квасоля по-китайськи
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 500 г
  • Квасоля (стручкова) 800 г
  • Часник 4 зуб.
  • Кунжут 3 ч.л.

Свинне філе вимити, обсушити і нарізати соломкою. Розігріти 2 ст. л. олії, покласти м'ясо, приправити сіллю і кунжутом. Обсмажити на повільному вогні 5-7 хвилин. Покласти нарізану молоду квасолю. Додати ще олії і готувати все разом хвилини 4.

Часник дрібно порубати і змішати з соєвим соусом. Додати в сковороду. Прогріти 1-2 хвилини.

Пошаговые фото рецепты праздничных блюдПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Салат черепаха с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

рецепты салата из морепродуктов

Купить Крем: крем из сгущенного молока.

Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter