Зелена камбала
- Камбала 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Щавель 200 г
- Цибуля зелена 100 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Кріп
- Петрушка
- Сіль
- Перець
- Лимон 0.5 шт.
Камбалу добре промити, посолити і порізати на порційні шматочки.
Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на олії, перекласти у сотейник. Туди видавити часник, дрібно порізані помідор, щавель, зелень, зелену цибулю. Посолити, поперчити.
Влити в сотейник 1 склянку кип'яченої води, закип'ятити і покласти туди рибу, щоб маринад накривав рибу повністю. Накрити кришкою і варити під кришкою до готовності хвилин 15-20.
Коли рибу подавати на стіл полити соусом.
Гриль прижимной - рецепт лаваш на гриле. Печи-мангалы Vesta.
Рецепт пасха кулич. Рецепт пасхи из сметаны.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с морепродуктов рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепт приготовления салата сельдь по шубой http://recepti.biz.ua
Как приготовить почки говяжьи в мультиваркекак приготовить почки говяжьи
Маковый торт с миндалем. Маковый торт-пирог.
Украинской кухни курсовая. Сеть ресторанов Украинской кухни.
Салат мимоза приготовление http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter