Заяче рагу
661
інгредієнти:
- Заєць 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Кабачoк 1 шт.
- Картопля 5 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Спеції
Тушку зайця (вимочену добу у воді з оцтом) залити водою і довести до кипіння. Кип'ятити 3 хв.
Злити. Промити, залити водою з овочами (цибуля, морква) і тушкувати 3 години на повільному вогні.
Окремо обсмажити інші овочі. Дістати зайця, розібрати по суглобах, видалити дріб, і все в каструлю, разом із бульйоном. Спеції і зелень.
Рецепт торта вишиванкаРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт медовый с черносливом рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
Купить кондитерку - недорогой крем для торта. Оригинальный торт на день рождени.
Как приготовить вкусный шашлык: салат з креветками з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі