Завертиші із чорносливом у томатному соусі
- Свинина (філе) 500 г
- Чорнослив 16 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Кріп (сушений) 2 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
- Олія рослинна
Філе або антрекот нарізати порційними шматками, відбити як на відбивні. Посолити, поперчити. На кожен шматочок покласти чорнослив, розподіливши по всьому м'ясу, загорнути і зафіксувати шпажкою або зубочисткою. На олії обсмажити з усіх боків.
Паралельно у маленьку каструльку налити 1-1,5 склянки води, додати лавровий лист, кріп, томатну пасту, сіль, перець. Кипить рівно стільки, скільки обсмажується м'ясо. Завертиші перекласти в каструльку і тушкувати до готовності під закритою кришкою на маленькому вогні, приблизно 20 хв.
Можна подавати як з гарніром, так і без.
Рецепты Приготовления - салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Рецепты приготовления Холодных закусок http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - сирник рецепти фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Яблочный штрудель рецепт слоеное тестояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter