Завертиші із чорносливом у томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
660 Завертиші із чорносливом у томатному соусі
Фото - Завертиші із чорносливом у томатному соусі
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 500 г
  • Чорнослив 16 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Кріп (сушений) 2 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Лавровий лист
  • Олія рослинна

Філе або антрекот нарізати порційними шматками, відбити як на відбивні. Посолити, поперчити. На кожен шматочок покласти чорнослив, розподіливши по всьому м'ясу, загорнути і зафіксувати шпажкою або зубочисткою. На олії обсмажити з усіх боків.

Паралельно у маленьку каструльку налити 1-1,5 склянки води, додати лавровий лист, кріп, томатну пасту, сіль, перець. Кипить рівно стільки, скільки обсмажується м'ясо. Завертиші перекласти в каструльку і тушкувати до готовності під закритою кришкою на маленькому вогні, приблизно 20 хв.

Можна подавати як з гарніром, так і без.

банош рецепт

Рецепты Приготовления - салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.

ржаной хлеб фото

Рецепты приготовления Холодных закусок http://recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - сирник рецепти фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Яблочный штрудель рецепт слоеное тестояблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter