Засмажка із курячих субпродуктів

ДРУГІ СТРАВИ
891 Засмажка із курячих субпродуктів
Фото - Засмажка із курячих субпродуктів
інгредієнти:
  • Шлунок курячий
  • Серце куряче
  • Печінка куряча
  • Цибуля ріпчаста
  • Перець мелений чорний
  • Сіль
  • Томатна паста (помідор черрі)
  • Олія оливкова

На добре розігрітій сковорідці з оливковою олією обсмажити не крупно порізану цибулю до золотистого кольору.

Нарізати очищені і добре промиті шлунки, серце, печінку.

 

 

 

Викласти цибулю в окрему посудину без олії. 

Нарізані шлунки відправити на сковорідку, посипати меленим перцем, періодично помішувати. Смажити 7-8 хв на сильному вогні. 

Додати серце, помішувати. Смажити 2 хв. 

Додати печінку, помішувати. Смажити 2 хв. 

Викласти у сковорідку смажену цибулю. Перемішати. 

Згорнути вміст сковорідки в один край і на звільненому місці обсмажити (близько 3 хв) 2 ст. ложки томатної пасти або 6 порізаних четвертинками помідорів черрі.

Посолити. Усе перемішати. 

Закрити кришкою, зменшити вогонь до слабкого і тушкувати під кришкою 10 хв.

На гарнір варeна картопля або паста. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с яблоками рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепты приготовление канапе www.recepti.biz.ua

ТутКулинарные рецепты

Продукты для азиатской кухни - как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.

Рецепт приготовления салат мимоза www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter