Засмажка із курячих субпродуктів
- Шлунок курячий
- Серце куряче
- Печінка куряча
- Цибуля ріпчаста
- Перець мелений чорний
- Сіль
- Томатна паста (помідор черрі)
- Олія оливкова
На добре розігрітій сковорідці з оливковою олією обсмажити не крупно порізану цибулю до золотистого кольору.
Нарізати очищені і добре промиті шлунки, серце, печінку.
Викласти цибулю в окрему посудину без олії.
Нарізані шлунки відправити на сковорідку, посипати меленим перцем, періодично помішувати. Смажити 7-8 хв на сильному вогні.
Додати серце, помішувати. Смажити 2 хв.
Додати печінку, помішувати. Смажити 2 хв.
Викласти у сковорідку смажену цибулю. Перемішати.
Згорнути вміст сковорідки в один край і на звільненому місці обсмажити (близько 3 хв) 2 ст. ложки томатної пасти або 6 порізаних четвертинками помідорів черрі.
Посолити. Усе перемішати.
Закрити кришкою, зменшити вогонь до слабкого і тушкувати під кришкою 10 хв.
На гарнір варeна картопля або паста.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с яблоками рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты приготовление канапе www.recepti.biz.ua
ТутКулинарные рецепты
Продукты для азиатской кухни - как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.
Рецепт приготовления салат мимоза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter