Запіканка з цвітної капусти з грибами
- Капуста цвітна 1 шт.
- Гриби (печериці) 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль і перець, Вегета)
- Сир твердий
- Яйце куряче 3 шт.
- Молокo
- Борошно 1 ст.л.
Капусту розібрати на суцвіття і відварити в киплячій воді подсолeній хвилин 6-8 до напівготовності.
Підсмажити цибулю, додати до цибулі гриби, протушкувати, посолити, поперчити за смаком.
Форму для запікання змастити олією.
Капусту порізати не дуже дрібно, викласти у форму для запікання, посипати вегетою.
Зверху викласти гриби з цибулею. Можна перемішати.
З трьох яєць, молока і борошна зробити заливку, всe ретельно перемішати віночком, щоб не було грудок, залити капусту і посипати сиром.
Запікати при температурі 200°С до рум'яної скоринки.
Первое блюдо рецепты здесь
Вы кондитер из Петербурга - как испечь грильяжный торт. Поставка тортов.
Салат из брокколи с шампиньонамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты новогодних блюдРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Детские торты. Акция - крем для торта для украшения. Как приготовить вкусный шашлык.
Постный майонез в домашних условияхКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter