Запіканка з цвітної капусти
2144
інгредієнти:
- Капуста цвітна 0.5 кг
- М´ясо (варене) 200 г
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Гриби (печериці) 100 г
- Молокo 0.5 скл.
- Сметана 150 г
- Яйце 3 шт.
- Сухарі панірувальні
- Спеції
Відварити до готовності цвітну капусту й викласти у форму для запікання, змащену олією.
На капусту покласти гриби і червоний солодкий перець.
Зверху - варене м'ясо курки.
Приготувати заливку з молока, сметани та яєць і вилити у форму.
Зверху посипати панірувальними сухарями і поставити в духовку хвилин на 30.
Дістати з духовки. Перевернути догори дном для зручності.
ЗдесьПиццы, салаты, напитки
Рецепты в постИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты блюд с ливером.
Меню Польской кухни тут
Рецепты для пароварки, вкусно - салат гурман рецепт фото.
recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі