Запіканка з тертої картоплі із рибним фаршем
1456
інгредієнти:
- Картопля 4 шт.
- Фарш рибний 300 г
- Цибуля ріпчаста
- Сметана
- Зелень
- Спеції
- Морква
Натерти сир, картоплю, посолити, поперчити, покласти у форму перший шар, другий шар із перемеленої риби, моркви з цибулею і зеленню, третій шар картопля.
Рясно змастити сметаною і посипати зеленню.
У духовку на 45 хвилин на середньому вогні (180, потім 150) до готовності картоплі, повинна з'явитися слабка золотава скоринка.
Салат з омлетом корейською морквоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Торт с фруктами: рецепт торта бисквит с фруктами.
Рецепты вторых блюд из рыбы. Рецепты блюд из мяса и рыбы.
Рецепт приготовления плов по узбекски recepti.biz.ua
Приготовление блюд в микроволновке рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі