Запіканка з рису і кабачків
2802
інгредієнти:
- Рис (довгозерний) - 1 / 3 скл.
- Олія оливкова - 2 ч. л.
- Цибуля (невеликий) - 1 шт
- Кабачок (або цукіні, середнього розміру, тертий) - 1 шт
- Яйце - 3 шт
- Сир (тертий) - 3 / 4 скл.
- Пармезан (тертий, можна і без нього) - 2 ст. л.
Розігрійте духовку до 180 град. Змастіть маслом посуд, в якому будете випікати. Вистеліть його папером для випічки. .
Рис залийте 2 / 3 склянки води і поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь і варіть 10-12 хвилин. Зніміть з вогню і залиште під кришкою на 3 хвилини.
У сковороді розігрійте масло, додайте цибулю. Готуйте, помішуючи, 3-5 хвилин до м´якості.
Перекладіть у велику миску, додайте кабачки, рис, яйця і 1 / 2 склянки сиру. Добре перемішайте.
Додайте сіль, перець за смаком.
Викладіть отриману суміш у підготовлену форму для запікання. Посипте пармезаном і сиром, що залишився.
Запікайте 30-35 хвилин, поки не схопиться.
Смачного!.
Кулинария торт без выпечки. Низкокалорийный торт без выпечки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі