Запіканка з рису і кабачків

ДРУГІ СТРАВИ
2802 Запіканка з рису і кабачків
Запіканка з рису і кабачків
інгредієнти:
  • Рис (довгозерний) - 1 / 3 скл.
  • Олія оливкова - 2 ч. л.
  • Цибуля (невеликий) - 1 шт 
  • Кабачок (або цукіні, середнього розміру, тертий) - 1 шт
  • Яйце - 3 шт
  • Сир (тертий) - 3 / 4 скл.
  • Пармезан (тертий, можна і без нього) - 2 ст. л.

Запіканка з рису і кабачків інгредієнти Розігрійте духовку до 180 град. Змастіть маслом посуд, в якому будете випікати. Вистеліть його папером для випічки.  .

Рис залийте 2 / 3 склянки води і поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь і варіть 10-12 хвилин. Зніміть з вогню і залиште під кришкою на 3 хвилини.

Запіканка з рису і кабачків У сковороді розігрійте масло, додайте цибулю. Готуйте, помішуючи, 3-5 хвилин до м´якості.

фото Запіканка з рису і кабачків Перекладіть у велику миску, додайте кабачки, рис, яйця і 1 / 2 склянки сиру. Добре перемішайте.

Додайте сіль, перець за смаком.

Запіканка з рису і кабачків Рис Викладіть отриману суміш у підготовлену форму для запікання. Посипте пармезаном і сиром, що залишився.

Запіканка з рису і кабачків Олія оливкова Запікайте 30-35 хвилин, поки не схопиться.

Запіканка з рису і кабачків Лукрепчатий Смачного!.

Кулинария торт без выпечки. Низкокалорийный торт без выпечки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter