Запіканка з пюре кореневої селери
- Селера коренева 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Масло вершкове 60 г
- Сир твердий 60 г
- Хліб білий (крихти) 50 г
- Сіль
- Молоко 50 г
Порізати селеру великими шматочками і картоплю. Відварити все разом у підсоленій воді. Воду злити (зберегти), обсушити овочі. Доки гарячі - влити молоко, покласти половину масла, зробити пюре. Додати відвар селери, скільки треба, щоб вийшло рідке пюре.
Форму для запікання змастити маслом, викласти пюре. Зверху посипати тертим сиром, потім сухарями, зверху покласти масло, що залишилося (маленькими шматочками). Запікати в духовці до рум'яної скоринки.
Подавати зі смаженими сосисками.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат сонечко рецепт. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты в постКалендарь постов. Сведения о постах православной церкви
Рецепты для пароварки, вкусно - торт кукла рецепт с фото.
Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления шубы. Рецепт имбирного напитка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter