Запіканка з птицею і квашеною капустою
- М´ясо птиці (курка, індичка, качка, дичина) 350 г
- Цибуля 1 шт.
- Масло вершкове топлене 2 ст.л.
- Сіль
- Перець білий мелений
- Рислінг 0.125 л
- Борошно 1 ст.л.
- Молоко 0.25 л
- Жовток 2 шт.
- Картопля у мундирі 500 г
- Капуста квашена 500 г
- Сир 50 г
М'ясо птиці обдати холодною водою, промокнути та нарізати тонкими скибочками. Цибулю очистити і дрібно порізати.
На сковороді розігріти 1 ст. л. топленого масла. Злегка підсмажити на ньому шматочки м'яса, прибрати зі сковороди, посолити і поперчити.
Розігріти на сковороді залишене топлене масло. Спасерувати у ньому цибулю, посипати борошном і ще трохи спасерувати. Потім залити рислінгом і молоком, все ретельно перемішати і тримати на вогні ще 5 хвилин.
Зняти соус із вогню, додати до нього жовтки. Духовку розігріти до 180 градусів.
Картоплю почистити, нарізати тонкими кружечками. Викласти шарами, чергуючи з капустою і м’ясом, у форму для запікання. Залити зверху соусом і посипати тертим сиром.
Запікати у гарячій духовці на середньому рівні протягом 30 хвилин. Потім підвищити температуру до 220 градусів і запікати ще 10 хвилин до утворення хрусткої скоринки.
За день до приготування підготувати капусту - спасерувати дрібно нарубану цибулину у 2 ст. л. топленого масла, додати 500 г квашеної капусти і пасерувати ще деякий час. Кинути у капусту лавровий лист, посолити, поперчити, додати трохи цукру, залити 1/4 л рідини (води, бульйону, яблучного соку). Залежно від якості капусти тушкувати 30-60 хвилин на середньому вогні.
Вкусные и простые рецепты салатов: салати рецепти з фото. Готовим со вкусом.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта вишиванка. Безумно вкусные рецепты блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торт спартак. Рецепты тортов.
Как готовить Яблочный штрудель www.recepti.biz.ua
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter