Запіканка з овочами та злаками
739
інгредієнти:
- Кабачок 300 г
- Морква 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Яйце куряче 3 шт.
- Молоко 100 мл
- Гриби (мариновані) 100 г
- Пластівці (гречані) 2 ст.л.
- Крупа манна 3 ст.л.
- Сочевиця червона 5 ст.л.
- Пластівці геркулесові 5 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Петрушка (зелень) 3 ст.л.
Всі овочі (кабачки, моркву) миємо й натираємо на тертці і додаємо очищені від шкірки помідори, розбиваємо яйця, збиваємо, додаємо сіль, молоко, оливкову олію, дрібно рубаємо петрушку і гриби, і всі крупи (гречані пластівці, манку, сочевицю, геркулес) - додаємо все на око, щоб було не сильно густо - крупи поглинають багато вологи, натертий сир туди ж (пармезан), перемішуємо, кладемо у сковороду з антипригарним покриттям, ставимо в духовку хвилин на 40.
Готовим со вкусом - праздничные рецепты новогодние рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Торт дитячий на день народженняИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі