Запіканка з опеньок
- Опеньки (заморожені)
- Цибуля ріпчаста (червона)
- Часник 2 зуб.
- Сир 100 г
- Сметанa 100 г
- Спеції
- Сіль
- Kартопля
Відварити опеньки в солоній воді хвилин 5, злити воду, промити.
Обсмажити цибулю і часник до золотистої скоринки. Додати гриби, обсмажити разом хвилин 5-10.
Kартоплю нарізати півкільцями дуже тонко, посолити.
Bикласти обсмажені гриби в форму, зверху покласти картоплю, посипати сиром і змастити сметаною.
Готувати при 170-150 градусах близько 30 хвилин. При подачі можна посипати зеленню.
Рецепты диетических блюд из рыбы при холицистите www.recepti.biz.ua
Рецепты приготовления блюд - рецепты блюд с ливером. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты капусты пелюсткиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
www.recepti.biz.ua рецепты салатов из авокадо
Китайская кухня на Бауманской - мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter