Запіканка з курки і солодкого перцю
- Філе куряче 800 г
- Перець солодкий зелений 3 шт.
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бульйон курячий 150 мл
- Сир твердий 100 г
- Борошно 2 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль, перець чорний
- Олія рослинна
- Молоко 300 мл
- Масло вершкове 50 г
- Горіх мускатний мелений
Порізати куряче філе на шматочки.
Обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
Додати борошно, готувати ще 2 хвилини.
Влити бульйон і січену петрушку.
Посолити, поперчити.
Закип'ятити і зняти з вогню.
Нарізати перець і цибулю кільцями.
Обсмажити на олії протягом 10 хвилин.
Соус бешамель.
Поставити каструлю на вогонь.
Покласти масло, розтопити.
Додати борошно, перемішати.
Додати молоко, сіль, перець, мускатний горіх.
Постійно помішуючи соус, досягти консистенції густої сметани.
Покласти на дно форми половину перцю з цибулею.
Зверху покласти шматочки курки, залишений перець.
Залити соусом "Бешамель".
Посипати тертим сиром.
Запікати в духовці приблизно 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Салат мясной с Курицей. Салат цезарь с Курицей.
скачать кулинарные рецепты с фотографией
Рецепт торта медовика видеоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter