Запіканка з кабачків
- Кабачoк 2 шт.
- Спеції
- Сіль
- Олія рослинна
- Зелень
- Майонез
- Сир (тертий)
Молоденькі кабачки промити. Якщо шкіра тоненька, можна не чистити.
Нарізати на кружечки товщиною близько сантиметра.
Скласти в поліетиленовий пакет. Туди ж додати сіль, спеції і олію.
Зав'язати пакет, щільно і енергійно струснути, щоб всі скибочки рівномірно вкрилися приправами та олією.
Деко застелити фольгою, викласти кабачки і поставити в розігріту до 220°С духовку на 20 хвилин.
Залити кабачки майонезом, посипати спеціями, зеленню і тертим сиром.
Поставити в духовку ще на 20 хвилин.
Вийняти і посипати подрібненим часником.
Рецепт торта вишиванкаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат - рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Рецепт кофейного кекса. Кофейный кекс с карамелизированной тыквой и орехами.
Рецепт пасхи для духовкиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter