Запіканка з брюссельської капусти з грибами
1381
інгредієнти:
- Капуста брюссельська 0.5 кг
- Печериці 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 150 г
- Майонез 150 г
- Сіль
Капусту відварити 7-10 хвилин у підсоленій воді, розрізати, укласти у форму для запікання. Гриби обсмажити з цибулею на вершковому маслі і викласти на капусту. Сир натерти на крупній тeртці, перемішати з майонезом і викласти на гриби. Поставити в заздалегідь розігріту духовку на 20 хвилин.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария капуста брокколи. Капуста брокколи.
Рецепти гарячих страв з рибирецепти гарячих страв
Салат змея фото рецепт. Рецепт салата шуба фото.
Крем для торта для украшения видеоКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Эспрессо это крепкий кофеэспрессо
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі