Запіканка в горщику
- М´ясо (яловичина)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Селера (стебла) 2 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Картопля 5 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Сало (солоне) 50 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Картоплю помити, почистити, відварити, посолити і пом'яти в пюре.
М'ясо, моркву, селеру перемолоти на м'ясорубці. Обсмажити цибулю і перемішати з фаршем. Посолити, поперчити.
Баклажани нарізати кубиками. Посолити.
Сало порізати невеликими шматочками.
Горщик змастити вершковим маслом.
На дно горщика покласти картопляне пюре.
На картопляне пюре викласти фарш з м'яса і овочів.
Зверху покласти шматочки сала.
Присипати панірувальними сухарями. Поставити в духовку на 20 хвилин.
Через 20 хвилин дістати горщик з духовки, розбити одне яйце, накрити кришкою і відправити назад у духовку ще хвилин на 10-15.
Подавати до столу можна в горщиках.
Розрахунок даний на 2 невеликих горщика.
Рецепт кофе гляссе с мороженымПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат с авокадо рецепты. Авокадо яйцо салат фото рецепт.
recepti.biz.ua рецепты салатов на эстонском языке
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter