Запіканка в горщиках
- Фарш (свинина + яловичина)
- Картопля 5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Бульйон (м´ясний або курячий) 200 мл
- Гриби (лісові, печериці) 250 г
- Цибуля 1 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Сир (тертий) 200 г
- Спеції (чорний перець мелений, хмелі-сунелі) 2 ч.л.
- Молоко 0.5 скл.
- Масло вершкове 2 ч.л.
Гриби очистити, відварити два рази у підсоленій воді.
Баклажни нарізати круглими шматочками, посолити і залишити на півгодини, доки не стече гіркий сік.
Із картоплі зварити пюре.
Додати молоко і вершкове масло.
Помідор нарізати крупно.
Цибулю - дрібно.
Гриби обсмажити із цибулею.
Заповнити горщики. Перший шар - баклажани.
Потім - картопляне пюре.
Наступний шар - смажені гриби з цибулею.
Потім - фарш.
Потім - шматочки помідора.
Знову баклажани.
Знову повторити шар фаршу з помідорами.
Останній шар - пюре.
Додати пару столових ложок бульйону і посипати картопляне пюре сиром і перемішати із ложкою сметани.
Відправити горщики у розігріту духовку на 45-60 хвилин. При необхідності доливати бульйон.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат с морепродуктами рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты из редькиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рестораны Киева Украинская кухня. Кафе Украинской кухни в Москве.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter