Запіканка у горщиках "Осінній блюз"
- Картопля 2 шт.
- Свинина 200 г
- Гриби 100 г
- Помідор 2 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Сливи (кисло-солодкі) 4 шт.
- Сир твeрдий 100 г
- Сметана 7 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Зелень
- Олія рослинна
- Масло вершкове 60 г
Свинину нарізати кубиками й обсмажити в олії.
Картоплю очистити і нарізати кубиками, також очистити гриби і нашаткувати. Помідори очистити від шкірки і подрібнити. Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину, також вчинити зі сливами, попередньо опустивши їх у киплячу воду на кілька секунд, щоб легко знялася шкірка.
Яблука та сливи нарізати шматочками. Сир натерти на крупній тертці.
Усі інгредієнти розкласти у горщики.
На дно покласти шматочок вершкового масла, а на нього м'ясо.
Другий шар - картопля.
Потім - гриби.
Яблука, сливи.
Останнім шаром будуть помідори.
Сметану збити із сіллю і перцем, перемішати.
Залити вміст горщиків. Посипати їх сиром і відправити у духовку на 40 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з серцем. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Торты, пирожные. Рецепты: рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата белочка.
Рецепты для гурманов от Лефкадии - сайт кулинарный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter