Запіканка «Серце під шубою»

ДРУГІ СТРАВИ
721 Запіканка «Серце під шубою»
Фото - Запіканка «Серце під шубою»
інгредієнти:
  • Серце куряче 500 г
  • Картопля 8 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Гриби печериці (свіжі) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Вершки (10%) 150 мл
  • Майонез 1 упак.
  • Олія рослинна
  • Сир (твердий) 150 г

Запіканка «Серце під шубою» інгредієнти Приготувати деруни: очищену картоплю натерти на крупну тертку, додати яйце, посолити, поперчити, додати трохи борошна й обсмажити на олії картопляні оладки.

Запіканка «Серце під шубою» На олії обсмажити цибулю і моркву, потім додати нарізані гриби, коли гриби обсмажаться, додати вершки і трохи прокип'ятити.

фото Запіканка «Серце під шубою» Курячі серця помити, видалити плівки і обсмажити на олії.

Запіканка «Серце під шубою» Серце куряче У форму для запікання скласти деруни нижнім шаром, потім курячі серця, зверху викласти гриби, потім шар майонезу і посипати сиром, додати трохи води. Поставити у духовку на 40-50 хвилин при температурі 200 градусів.

Запіканка «Серце під шубою» Картопля

 

Куриные отбивные с помидорами тут

Рецепты котлет - рецепты торт киевский. Рецепты на праздничный стол.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter