Запіканка «Серце під шубою»
781
інгредієнти:
- Серце куряче 500 г
- Картопля 8 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Гриби печериці (свіжі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вершки (10%) 150 мл
- Майонез 1 упак.
- Олія рослинна
- Сир (твердий) 150 г
Приготувати деруни: очищену картоплю натерти на крупну тертку, додати яйце, посолити, поперчити, додати трохи борошна й обсмажити на олії картопляні оладки.
На олії обсмажити цибулю і моркву, потім додати нарізані гриби, коли гриби обсмажаться, додати вершки і трохи прокип'ятити.
Курячі серця помити, видалити плівки і обсмажити на олії.
У форму для запікання скласти деруни нижнім шаром, потім курячі серця, зверху викласти гриби, потім шар майонезу і посипати сиром, додати трохи води. Поставити у духовку на 40-50 хвилин при температурі 200 градусів.
Куриные отбивные с помидорами тут
Рецепты котлет - рецепты торт киевский. Рецепты на праздничный стол.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі