Запіканка рибна із солоним огірочком
- Риба (свіжоморожена кета) 5 кг
- Морква 4 шт.
- Огірок солоний 4 шт.
- Цибуля зелена
- Зелень свіжа (кріп, петрушка)
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
- Яйце куряче 3 шт.
Рибу обробити на філе, якщо є готове, то розрізати на великі шматки. Моркву натерти на крупній тертці, спасерувати до напівготовності. Солоний огірок нарізати соломкою. Форму (у якій запікати) змастити олією, викласти перший шар риби. Викласти половину нарізаних огірочків, рівномірно розподілити. Наступний шар пасерована морква. Присипати усе зеленою цибулею. Рибу можна посолити (поперчити). Другий шар риби і далі у тому ж порядку. Яйце злегка збити з невеликою кількістю води (можна додати сіль, перець). Залити рибу яйцями (щоб потім шари не розпадалися). Запікати у добре розігрітій духовці 30-40 хвилин. Перед подачею посипати зеленню.
Французская кухня рецепты мясоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter