Запіканка по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
786 Запіканка по-французьки
Фото - Запіканка по-французьки
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 750 г
  • Картопля 2 кг
  • Сир 150 г
  • Майонез 300 г
  • Прянощі
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 1 зуб.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки інгредієнти Нарізати м'ясо, почистити картоплю.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки Обсмажити м'ясо, порізати картоплю соломкою.

фото Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки Додати цибулю.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки М'ясо Додати огірки мариновані.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки Картопля Додати сметану і протушкувати.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки Сир За хвилину до готовності додати прянощі, і в кінці додати часник, як тільки пішов аромат часнику, вимкнути вогонь.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки МайонезУ картоплю додати сіль і трохи майонезу.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки Прянощі У посудину викласти перший шар картоплі, потім м'ясо.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки Лук Потім ще один шар картоплі, і його змастити майонезом.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки Часник Усе посипати сиром і поставити в духовку.

Щось між запіканкою і м'ясом по-французьки

 

Великий пост в Православии - рецепты в пост. Вкусные постные блюда.

Салат из брокколи с овощами www.recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борщ с буряком. Поможем выйти замуж в Германию.

ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов

Яблочный штрудель рецепты юлии высоцкой. Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter