Запіканка по-французьки
- М´ясо (свинина) 750 г
- Картопля 2 кг
- Сир 150 г
- Майонез 300 г
- Прянощі
- Цибуля 1 шт.
- Часник 1 зуб.
Нарізати м'ясо, почистити картоплю.
Обсмажити м'ясо, порізати картоплю соломкою.
Додати цибулю.
Додати огірки мариновані.
Додати сметану і протушкувати.
За хвилину до готовності додати прянощі, і в кінці додати часник, як тільки пішов аромат часнику, вимкнути вогонь.
У картоплю додати сіль і трохи майонезу.
У посудину викласти перший шар картоплі, потім м'ясо.
Потім ще один шар картоплі, і його змастити майонезом.
Усе посипати сиром і поставити в духовку.
Великий пост в Православии - рецепты в пост. Вкусные постные блюда.
Салат из брокколи с овощами www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борщ с буряком. Поможем выйти замуж в Германию.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Яблочный штрудель рецепты юлии высоцкой. Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter