Запіканка "Натхнення"
- Квасоля (стручкова) 300 г
- Молоко 0.5 скл.
- Яйце 2 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кмин
- Масло вершкове
Стручки квасолі розрізати на шматочки 2-3 см, відварити в підсоленій воді, відкинути на дуршлак і дати воді стекти.
Молоко або рідкі вершки змішати зі збитим яйцем, приправити за смаком сіллю і меленим перцем.
Посипати квасолю подрібненим насінням кмину.
Форму змастити вершковим маслом, покласти на неї квасолю, залити яєчно-молочною заливкою. Сир натерти на крупній тертці і рясно посипати квасолю.
Розігріти духовку до 180°С і запікати до появи золотистої скоринки (приблизно 15 хвилин).
Запіканку подавати гарячою.
На тарілку налити невеликий шар кетчупу і викласти запіканку. За бажанням прикрасити томатом і зеленню.
Рецепты тортов - рецепты украшения для тортов. Вкуснейшие рецепты тут.
Салат морепродукты рецепт recepti.biz.ua
МКА Жорин и Партнеры - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter