Запіканка "Морська"
- Морський язик (філе) 1 кг
- Кальмар (очищений) 500 г
- Макаронні вироби (ріжки) 300 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Зелень (петрушка, кріп) 100 г
- Вершки (жирні) 200 мл
- Молоко 200 мл
- Масло вершкове 150 г
- Борошно пшеничне 100 г
- Сир твердий 200 г
Макарони відварити до напівготовності.
Кальмари промити, полити окропом, очистити і тонко нарізати.
Розтопити масло.
Додати борошно, вимішати, влити молоко. Все дуже добре перемішати, посолити, тушкувати 5 хвилин і влити вершки, постійно помішуючи, ще тушкувати 5 хвилин.
Обсмажити цибулю і натерту крупно моркву, додати помідор, накришену зелень і тушкувати близько 5 хвилин.
Рибу помити, нарізати на порційні шматочки, посолити.
У змащену форму викласти половину макаронів, покрити їх половиною молочного соусу.
Викласти всю засмажку, потім всі кальмари, потім рибу і знову залишені макарони і другу половину соусу. Зверху натерти сир.
Салат с креветками: салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.
www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Обеденные Столы и Стулья - страви до святкового столу.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски.
http://recepti.biz.ua рецепт салата с морепродуктами
Как приготовить вкусный шашлык: приготовление канапе.
Рецепты даши малаховой из телепередачКулинарные рецепты. Рецепты и советы
http://recepti.biz.uaПольское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter