Запіканка "Морська"

ДРУГІ СТРАВИ
619 Запіканка "Морська"
Фото - Запіканка
інгредієнти:
  • Морський язик (філе) 1 кг
  • Кальмар (очищений) 500 г
  • Макаронні вироби (ріжки) 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Зелень (петрушка, кріп) 100 г
  • Вершки (жирні) 200 мл
  • Молоко 200 мл
  • Масло вершкове 150 г
  • Борошно пшеничне 100 г
  • Сир твердий 200 г

Макарони відварити до напівготовності.

Кальмари промити, полити окропом, очистити і тонко нарізати.

Розтопити масло.

Додати борошно, вимішати, влити молоко. Все дуже добре перемішати, посолити, тушкувати 5 хвилин і влити вершки, постійно помішуючи, ще тушкувати 5 хвилин.

Обсмажити цибулю і натерту крупно моркву, додати помідор, накришену зелень і тушкувати близько 5 хвилин.

Рибу помити, нарізати на порційні шматочки, посолити.

У змащену форму викласти половину макаронів, покрити їх половиною молочного соусу.

Викласти всю засмажку, потім всі кальмари, потім рибу і знову залишені макарони і другу половину соусу. Зверху натерти сир.


Салат с креветками: салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.

www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Обеденные Столы и Стулья - страви до святкового столу.

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски.

http://recepti.biz.ua рецепт салата с морепродуктами

Как приготовить вкусный шашлык: приготовление канапе.

Рецепты даши малаховой из телепередачКулинарные рецепты. Рецепты и советы

http://recepti.biz.uaПольское турагентство

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter