Запіканка макаронна Середньо-Земноморська
- Макарони 1 пач.
- М´ясо (фарш) 500 г
- Помідор 400 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир
- Сметана 8 ст.л.
- Приправа (сіль, перець, часник, кріп, суміші)
Зварити макарони до напівготовності.
У цей час на сковорідці обсмажити порізані дрібно цибулю і смужками перець - 2-3 хв.
Додати фарш, обсмажити хвилин 3-5, після чого у сковорідку додати вміст банки з помідорами (або порізані свіжі). Все тушкувати 5 хвилин, додавши приправи, сіль, перець і дрібно посічену зелень. Якщо дуже багато рідини - випарити або для прискорення процесу частину вилити.
У посудину для запікання шарами покласти половину макаронів, змастити сметаною, потім половину натертого сиру, потім фарш з овочами і соком, змастити сметаною, потім залишені макарони і другу частину сиру.
Запікати в духовці або в мікрохвильовій печі в режимі "гриль" без кришки близько 15 хв (до утворення золотистої скоринки).
Куриная отбивная под шубой recepti.biz.ua
Рецепты блюд из рыбы для детейРецепты блюд. Кулинарные рецепты. Статьи о рыбах
Мультиварка Philips: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
http://recepti.biz.ua рецепт из языка салат
Рецепты очень вкусных салатов. Салаты вкусные рецепты.
Рецепт пасхи в хлебопечке кенвуд 350Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter