Запіканка листова «Принц і жебрак»
- Капуста білоголова 1 кг
- Креветки (заморожені) 700 г
- Картопля 5 шт.
- Айва 1 шт.
- Майонез 250 г
- Перець чилі (червоний) 0.5 шт.
- Зелень (коріандр, базилік)
- Лимон 20 г
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний горошком 5 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Куркума 1 ч.л.
- Кунжут 1 ч.л.
Відварюємо цілу капусту, вирізавши качан.
Відварюємо креветки з лавровим листком, перцем горошком, лимоном. Зливаємо, остуджуємо, чистимо.
Обсмажуємо картоплю брусочками з додаванням солі та куркуми.
Робимо соус. Подрібнюємо очищену айву, перець чилі, зелень, майонез.
Ріжемо кружальцями помідори і шматочками болгарський перчик.
Починаємо викладати шари. Капусту розбираємо на листя, вирізаємо жорсткі прожилки.
Дно форми змащуємо олією. Викладаємо у форму шар капустяного листя. На нього картоплю і змащуємо соусом.
Знову шар капустяного листя. На нього креветки і знову соус.
Знову капустяне листя, помідори і перчик. Знову соус.
Капустяне листя, майонез, кунжут.
Закриваємо запіканку фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів хвилин на 20. З плином часу знімаємо фольгу і залишаємо в духовці до утворення рум'яної скоринки хвилин на 10.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты новинки рецепты.
Правильне харчування для схуднення меню фотоправильне харчування
ЗдесьКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Купить кондитерку: пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.
Торт мокрый наполеонТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Новогодние праздничные салаты. Рецепт праздничный новогодний вкусный салат.
Сайт передачи кулинарный дозор на тнт. Кулинарные рецепты сайты.
Официальный сайт Tramontina - кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке http://recepti.biz.ua
Крем из сгущенного молока для тортаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
http://recepti.biz.ua рецепты торт медовик
Кулинарный сайт скачать фильм рататуйПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter