Запіканка листкова із телятиною
705
інгредієнти:
- Телятина 500 г
- Картопля 3 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1.5 шт.
- Масло вершкове 30 г
- Овочі (асорті заморожене) 300 г
- Маргарин
- Сир (плавлений)
- Спеції
Телятину нарізати упоперек волокон на невеликі шматки.
Шматочки відбити із двох сторін.
Обсмажити на маргарині.
На деко викласти масло (порізане на невеликі шматочки), а на нього картоплю, нарізану кружечками.
На картоплю покласти цибулю, на цибулю - обсмажене м'ясо.
М'ясо накрити кружечками кабачків.
Зверху - заморожені овочі.
Останнім етапом накрити все пластинками плавленого сиру. У кип'ячену воду (трохи) додати спеції, січену зелень і вилити у деко.
Деко відправити у розігріту до 180 градусів духовку, і запікати хвилин 20-25.
Куриный рулет Триокуриный рулет
Осетинские пироги на заказ - салаты с буряком фото. Рецепты салатов на любой вкус.
ЗдесьРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі