Запіканка котлетна
- Фарш м’ясний (свинина і яловичина) 0.5 кг
- Хліб білий 0.25 шт.
- Яйце 5 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Приправа (для фаршу)
Фарш змішати з дрібно нарізаною цибулею, розмоченим хлібом, борошном, спеціями для фаршу, сіллю і одним яйцем. Потім, надавши невеликим шматочкам отриманої суміші форму пальчиків, вмочити в збите яйце і обваляти в панірувальних сухарях. Смажити до повної готовності на сковороді. Після чого викласти готові биточки у форму для запікання. Збити ретельно яйця і залити ними битки. Поставити на 10-15 хвилин у розігріту до 250 градусів духовку. Подавати можна з печеною картоплею або овочевим салатом.
Буряк салат рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Осетинские пироги Три Пирога: кулинария пирог с капустой.
Скачать рецепты праздничных блюд. Фото-рецепты праздничных блюд.
Торт лимонник из слоеного тестаЛимонник - посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Доставка еды на дом кухня Украинская. Украинская кухня Сало.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter