Запіканка картопляна
- Картопля 1 кг
- Борошно 4 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Капуста 250 г
- Морква
- Оливки
- Шинка 200 г
Підсмажити цибулю з морквою. Додати дрібно нашатковану молоду капусту. Протушкувати.
Із оливок витягнути кісточки.
До овочів додати оливки і нарізану досить великими брусочками шинку. Все разом протушкувати ще хвилину і остудити.
Готове картопляне пюре злегка остудити, додати яйця і борошно, розмішати.
Форму змастити олією, щедро присипати борошном. Викласти частину картопляного пюре, зверху начинку і закрити другою частиною пюре.
Змастити зверху збитим яйцем і запікати при температурі 180 градусів 30 хвилин і ще 20 хвилин при 150 градусах, щоб серединка підсохла.
Домашний хлеб: выпечка домашнего хлеба рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты на святую вечерюКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
рецепты приготовления в микроволновке
Традиционные блюда Украинской кухни. Украинская кухня рестораны Москва.
Рецепт салата мимоза. Рецепт приготовления салат мимоза.
Мастер шеф рецепты утиная грудкаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter