Запіканка картопляна
- Картопля 1 кг
- Сіль
- Яйце 1 шт.
- Молоко 2 скл.
- Сир твердий (тертий) 1 скл.
- Масло вершкове 100 г
- Часник 1 зуб.
Картоплю почистити, нарізати тонкими кружечками, викласти у тарілку і посолити, посипати півсклянкою тертого сиру і вбити 1 яйце, розмішати, а потім влити молоко і все розмішати. Ємність для запікання натерти часником і змастити маслом. Викласти картоплю, посипати зверху залишками тертого сиру і розкласти по поверхні нарізане шматочками вершкове масло. Запікати в духовці при температурі 200 градусів, доки картопля не стане м'якою і покриється рум'яною скоринкою.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Осетинские пироги на заказ: салаты с яблоками рецепты. Рецепты Приготовления.
Мультиварка Philips: фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz.ua кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями
Рецепт приготовления торт медовик. Рецепт торта медовик.
Как сделать крем из сгущенного молока и маслаЭфирные масла, кремы
ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с сырок
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter