Запіканка-кабачок
- Кабачок 1 шт.
- Фарш м'ясний 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Яйце 4 шт.
- Молоко 300 мл
- Борошно 4 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Манка 100 г
- Майонез 2 ст.л.
- Сир (твердий) 150 г
- Кетчуп 2 ст.л.
Порізати кабачок на кружечки, половинки або четвертинки, посолити, обваляти у манці і обсмажити з двох сторін.
Смажити до золотистого кольору.
Обсмажити цибулю з морквою.
Додати фарш.
Болгарський перець і кетчуп.
Викласти кабачки у форму.
Зверху обсмажений фарш, посолити.
Знову шар кабачків.
Збити молоко, яйця, борошно, посолити і вичавити часник.
Залити кабачки і поставити в духовку приблизно на 30-40 хв.
Посипати сиром і ще хвилин на 5 в духовку.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Готовим со вкусом - новые рецепты салатов с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Куплю кульки мешки полиэтиленовые. Сергей кульков.
Рецепты на праздничный стол: новогодний кекс рецепт. Готовим со вкусом.
Пошаговый фото рецепт Пирога. Кулинарные рецепты с пошаговыми фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter