Запіканка із рису та яблук

ДРУГІ СТРАВИ
801 Запіканка із рису та яблук
Фото - Запіканка із рису та яблук
інгредієнти:
  • Рис 0.5 скл.
  • Вода 1 л
  • Яблуко 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Масло вершкове 20 г

Рис відварити у підсоленій воді, яблуко очистити від шкірки, нарізати кубиками. Рис промити, додати вершкове масло. Додати яйце, перемішати. На дно форми покласти частину рису, зверху - яблука і залишений рис. Поставити у духовку на 20 хвилин або в мікрохвильову піч на 8-10 хв.

Поможем выйти замуж в Германию: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.

Рецепты пляцков с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Новогодние рецепты закусок на 2017 годРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Готовим со вкусом: рецепт салата с морепродуктов. Как приготовить летний салат.

Готовим со вкусом - рецепты салата из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Пасха рецепты окраски яиц. Пасха рецепт и фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter