Запіканка із печінкою та грибами
1296
інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 100 г
- Сіль
- Перець
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Картопля 4 шт.
- Сир твердий 100 г
Очистити і нарізати гриби, цибулю. Обсмажити на олії.
Додати курячу печінку.
Трохи протушкувати, додати борошно (1 ст. л.), сіль, перець і сметану. Усе тушкувати хвилин 20-30.
Відварити картоплю і у форму покласти шарами: картопля.
Печінка, картопля.
Зверху натерти сир, посипати зеленню і поставити у духовку на 10 хвилин.
Рецепты блюд - рецепт салата с каперсами.
Картинки футбольный клуб Спартак Москва www.recepti.biz.ua
Курчата фотоОтзывы и фото туристов
Рецепты даши малаховойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі