Запіканка із м'ясом, грибами та квасолею
- Фарш (змішаний) 700 г
- Цибуля 0.5 шт.
- Квасоля стручкова 300 г
- Гриби (свіжі) 300 г
- Сало
- Перець червоний гіркий
- Соус
- Сир
- Яйце
Нарізати сало на шматочки, розтопити його на сковороді.
Нарізати не дуже дрібно цибулю.
Коли сало розтопиться, засипати цибулю.
Нарізати гриби не дуже дрібно.
Додати гриби на сковороду, посолити, поперчити, перемішати і обсмажити.
Додати квасолю.
Перемішати і тушкувати хвилин 5.
У фарш додати яйце, сіль, перець, перемішати.
Форму для запікання змастити олією або шматочком сала, і викласти - квасоляно-грибну суміш, потім фарш, потім знову суміш.
Можна змастити майонезом або соусом сметанно-майонезним із зеленню і огірками.
Поставити у розігріту духовку, накрити фольгою.
Через 20-30 хвилин вийняти, відкрити, натерти шматочок сиру на крупній тертці.
Посипати сиром.
Поставити у духовку, але вже фольгою не накривати, на 10-15 хвилин.
Рецепт приготовления салата сельдь по шубой. Рецепт приготовления селедки под шубой.
recepti.biz Как приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Рецепт крем заварнойКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter