Запіканка із креветками
- Креветки 300 г
- Перець солодкий 2 шт.
- Рис (відварений) 1 скл.
- Цибуля 3 шт.
- Молоко 600 г
- Масло вершкове 50 г
- Борошно 2 ст.л.
- Сухарі мелені 20 г
Цибулю загорнути у фольгу, спекти у духовці (1 год), дістати, розгорнути фольгу. Коли охолоне - почистити і перемолоти (у блендері або протерти через сито).
Приготувати білий соус: 30 г вершкового масла розтопити у каструлі з товстим дном, насипати 2 ст. ложки борошна, перемішати; потроху влити молоко, увесь час збиваючи соус; коли закипить, зменшити вогонь і готувати хвилин 30-40. У готовий соус додати цибульне пюре.
Спекти у духовці перець. Очистити від шкірки. У форму покласти на дно третину соусу, потім перець.
Наступний шар - відварений рис, потім креветки.
Залити соусом, що залишився, посипати хлібними сухарями, обсмаженими з маслом. Запікати у духовці 30 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - десерты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
Рецепты супов и бульонов с фото - рецепт борщ с буряком. Поможем выйти замуж в Германию.
Готовим со вкусом - рецепт салата с языка. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Салат язык рецепт. Рецепты салатов на англ. языке.
Новогодние рецепты закусокВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салатов на любой вкус - тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter