Запіканка "Домашня"
- Гриби (мариновані) 0.5 л
- Квасоля (стручкова) 150 г
- Сир твердий 100 г
- Картопля 3 шт.
- Яйце 4 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Батон 200 г
- Помідор 2 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова 2 ст.л.
Натерти на крупній тeртці картоплю, обсмажити у 2 ст. л. оливкової олії, викласти в тарілку і додати трохи тeртого сиру.
Гриби промити, процідити, порізати і протушкувати у тій же сковороді, де смажилася картопля, приблизно 10 хвилин, додати соєвий соус, перемішати і викласти на тарілку.
До картоплі додати 2 ст. л. суміші з яєць і сметани, викласти на дно форми, зверху гриби, спаржеву квасолю, помідори кружечками, посипати сиром і викласти шматочки батона змочені в яйці, залити яйцями, що залишитлися, посипати сиром і запекти в духовці при 180°С 40-50 хвилин.
Рецепт торта киевскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua рецепты тортов без выпечки
Осетинские пироги на заказ: салат невеста рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата с фетойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Салаты с консервой из рыбыКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter