Запіканка "Черепашка"

ДРУГІ СТРАВИ
768 Запіканка "Черепашка"
Фото - Запіканка
інгредієнти:
  • Картопля 1 кг
  • Яйце 1 шт.
  • Гомілка куряча 1 кг
  • Хліб 1 шт.
  • Молоко 1 скл.

Відварити картоплю, розім’яти, додати молоко, остудити.

Обсмажити курячі гомілки у сковороді на олії, посолити, додати приправи (хмелі-сунелі), охолодити.

Хліб нарізати на скибочки по всій висоті.

Усе з'єднати: на хліб покласти обсмажену гомілку курки, зверху покласти гіркою картопляне пюре, потім змастити збитим яйцем і в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.


Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем.

ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Отбивная куриная грудка в кляреотбивная куриная

Рецепты великового поста. Петров пост рецепты постных блюд.

Окрошка на воде с майонезом рецепт с фотоВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Рецепты блюд, салаты и супУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Рецепты торт медовик. Рецепт торт медовик форум.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter