Запіканка Армлит
- М´ясо 400 г
- Картопля 2 шт.
- Масло (топлене) 20 г
- Сухарі 1 ст.л.
- Зелень (кріп і петрушка) 1 пуч.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
М'ясо нарізати невеликими шматочками, приправити і дати постояти пару годин. Далі залити гарячою водою, швидко довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на слабкому вогні, знімаючи жир і піну.
М'ясо охолодити і пропустити через м'ясорубку. Картоплю відварити і у гарячому вигляді протерти. Цибулю дрібно порубати і обсмажити на сковороді в одній частині олії до прозорості. М'ясо та картоплю перемішати. Додати обсмажену цибулю, яйце, дрібно нарізану зелень, сіль і перець і знову ретельно перемішати.
Отриману масу викласти у змащену маслом і посипану сухарями форму, вирівняти, змастити збитим яйцем і скропити маслом, що залишилося. Запікати при 250 градусах до утворення золотистої скоринки.
Подаючи на стіл розрізати на порційні шматочки.
Подавати із соусом.
Рецепти святкових закусок з фотоУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Куриный рулет Трио. Куриный рулет с омлетом.
Рецепты Приготовления - салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты с фотографиями сушиКулинарные рецепты. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Кулинарные рецепты от Tramontina: кофейный кекс рецепт. Кексы в магазине Rozetka.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат из ананаса рецепт. Салаты с ананасом.
Новогодние праздничные блюда. Праздничные новогодние блюда.
http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter