Запіканка
- Картопля 4 шт.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина)
- Зелень (петрушка, кінза, кріп)
- Сир твердий 250 г
- Сметана
- Спеції
- Сіль
Приготувати фарш. Додати у фарш 1 куряче яйце, 1 цибулину, сіль, перець, можна додати приправи.
Нарізати картоплю кружечками середньої ширини.
Глибоку сковороду змастити олією і укласти картоплю у 2 шари, посолити, поперчити, змастити сметаною, покласти фарш рівномірно, змастити сметаною і зверху посипати попередньо нарізаною зеленню (кінза, петрушка і кріп), трохи додати солі, перець і спеції, посипати попередньо натертим сиром (змішати твердий і м'який сир).
Зверху сиру покласти залишену картоплю і змастити сметаною. Накрити кришкою і відправити випікатися у духовку на 40-45 хвилин, періодично поглядаючи.
За 15-20 хвилин до готовності посипати сиром, що залишився і знову відправити у духову шафу, але вже не накривати кришкою.
Новогодние рецепты закусок 2014 с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Мимоза рецепт салатаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter