Запіканка
- Картопля (велика) 2 шт.
- Шпинат
- Майонез (сметана)
- Приправа (універсальна)
- М´ясо
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Сир
- Масло вершкове
Відварюємо картоплю, м'ясо і кабачок майже до повної готовності. У цей час розморожуємо шпинат на сковорідці, заправляємо його майонезом, яйцем і приправою (краще додавати сметану і не додавати яйце), трохи тушкуємо. Берeмо варeну очищену картоплю, ріжемо її нетовстими кружечками і викладаємо на деко або тарілку для духової шафи. Ставимо в духовку на пару хвилин, щоб припекти. На картоплю мажемо шпинатну заправку, ставимо в духовку на пару хвилин також. Потім викладаємо тонкі скибочки м'яса. У духовку. Потім ріжемо кабачок кружечками, викладаємо, дрібно ріжемо цибулю і теж викладаємо. Ставимо в духовку припекти. За смаком шари можна присолювати. Коли майже всe вже пропеклося і просочилося, зверху викладаємо сир (нарізкою або можна потерти) і маленькі шматочки вершкового масла для краси, доводимо до золотистої скоринки і повного розплавлення сиру. Виймаємо з духовки і ріжемо на шматочки, як торт.
Кексы с грушей и корицейГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Доставка готовой еды на неделю: печеня в горщиках.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепти блюд на кожен день.
Рецепт торта бисквит с фруктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
recepti.biz Кулинарные рецепты
Карл шумахер рецепты черничный пирогУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
http://recepti.biz.uaСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter