Запіканка
- Філе куряче 500 г
- Фарш змішаний (яловичина і свинина) 500 г
- Печериці (свіжі) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир плавлений ("Віола", у шматках) 1 упак.
- Хліб білий 0.5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Молоко 150 мл
- Картопля 1.5 кг
- Яйце 4 шт.
- Сіль
- Перець
Підготувати фарш.
Білий хліб очистити від скориночки і замочити у 150 мл молока.
Куряче філе, часник прокрутити через м'ясорубку. Додати у фарш яйце, половину замоченого хліба, сіль, перець.
У м'ясний фарш додати прокручену через м'ясорубку невелику цибулину, залишений хліб, яйце, сіль, перець.
Картоплю почистити, відварити до готовності, розім'яти, додати 2 яйця і добре розмішати, щоб не було грудочок.
Велику цибулину порізати, обсмажити до золотистого кольору на олії, додати порізані гриби, сіль і смажити до випаровування рідини.
У форму для запікання викласти спочатку смужку м'ясного фаршу, далі - смужку курячого фаршу і т. д.
Зверху на м'ясо викласти підготовлені гриби, далі - сир скибочками.
Верхній шар - картопля. Можна викласти просто ложкою, але для краси відсадити пюре через кулінарний мішечок або кондитерський шприц.
Запікати 40 хвилин при температурі 200 градусів. Форму бажано ставити у вже розігріту духовку.
Вогонь (потужність) збільшити до максимуму і запікати щe хвилин двадцять до рум'яної скоринки на картоплі.
Всегда круглосуточно. Мечта - салат белочка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Продукты для азиатской кухни - тайская кухня рецепты салатов. Рецепты салатов на любой вкус.
Приготовление блюд в микроволновке видеоБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter