Запіканка

ДРУГІ СТРАВИ
835 Запіканка
Фото - Запіканка
інгредієнти:
  • Баклажан 600 г
  • Картопля 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор 2 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Фарш м´ясний 400 г
  • Молоко 1 скл.
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Зелень 1 пуч.
  • Гриби (печериці) 250 г

Севінч інгредієнти У перцю відрізаємо верхівку, вичищаємо насіння і нарізаємо кільцями.

Севінч Нарізаємо гриби скибочками, обсмажуємо в невеликій кількості олії. Смажити не більше 7-10 хвилин. Баклажани миємо, протикаємо в декількох місцях і кладемо в духовку хвилин на 15 (до початку зморщування шкірки). Як тільки баклажани почнуть морщитися, виймаємо і кладемо хвилин на 5-7 в закриту каструлю. Виймаємо ледь остиглі баклажани, знімаємо шкірку, нарізаємо скибочками, товщиною приблизно 0,5 см.

фото Севінч Картоплю чистимо, нарізаємо скибочками і запікаємо протягом приблизно 15 хвилин у духовці (попередньо солимо її і посипаємо спеціями). Зелень дрібно посікти. Цибулю і моркву дрібно порубати і обсмажити до золотистого кольору. Змішати обсмажені моркву і цибулю з дрібно посіченою зеленню. На форму для запікання викладаємо пошарово: баклажани, помідори, гриби, фарш. Останній шар-картопля. Кожен шар посипаємо сумішшю зелені і обсмажених овочів. Зверху викладаємо кільця перцю. Видавлюємо на поверхню часник.

Севінч Баклажан Робимо заливку: у ледь тепле молоко додаємо 2 ст. л. борошна, спеції (хмелі-сунелі, чорний мелений перець, сіль), яйця. Все це перемішуємо. Заливаємо сумішшю страву і ставимо в духовку хвилин на 30-40 (до значного випарювання заливки).

Рецепты Приготовления: рецепты приготовления мясных салатов. Готовим со вкусом.

Рецепт царской пасхи. Стародавний рецепт пасхи.

Рецепты приготовления узбекского плова recepti.biz.ua

рецепт для приготовления плова

Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты с творогом фото.

Медовик тортТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter