Запіканка
- Баклажан 600 г
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Фарш м´ясний 400 г
- Молоко 1 скл.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець солодкий 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Гриби (печериці) 250 г
У перцю відрізаємо верхівку, вичищаємо насіння і нарізаємо кільцями.
Нарізаємо гриби скибочками, обсмажуємо в невеликій кількості олії. Смажити не більше 7-10 хвилин. Баклажани миємо, протикаємо в декількох місцях і кладемо в духовку хвилин на 15 (до початку зморщування шкірки). Як тільки баклажани почнуть морщитися, виймаємо і кладемо хвилин на 5-7 в закриту каструлю. Виймаємо ледь остиглі баклажани, знімаємо шкірку, нарізаємо скибочками, товщиною приблизно 0,5 см.
Картоплю чистимо, нарізаємо скибочками і запікаємо протягом приблизно 15 хвилин у духовці (попередньо солимо її і посипаємо спеціями). Зелень дрібно посікти. Цибулю і моркву дрібно порубати і обсмажити до золотистого кольору. Змішати обсмажені моркву і цибулю з дрібно посіченою зеленню. На форму для запікання викладаємо пошарово: баклажани, помідори, гриби, фарш. Останній шар-картопля. Кожен шар посипаємо сумішшю зелені і обсмажених овочів. Зверху викладаємо кільця перцю. Видавлюємо на поверхню часник.
Робимо заливку: у ледь тепле молоко додаємо 2 ст. л. борошна, спеції (хмелі-сунелі, чорний мелений перець, сіль), яйця. Все це перемішуємо. Заливаємо сумішшю страву і ставимо в духовку хвилин на 30-40 (до значного випарювання заливки).
Рецепты Приготовления: рецепты приготовления мясных салатов. Готовим со вкусом.
Рецепт царской пасхи. Стародавний рецепт пасхи.
Рецепты приготовления узбекского плова recepti.biz.ua
рецепт для приготовления плова
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты с творогом фото.
Медовик тортТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter