Запіканка
- Мозок яловичий 1 кг
- Оцет (виноградний або вино) 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Спеції
- Молоко 600 г
- Масло вершкове 60 г
- Гриби (свіжі) 200 г
- Сир твердий 60 г
- Борошно
- Мускатний горіх
Мізки замочити в холодній воді на 30 хвилин, потім видалити з них всі плівки і замочити ще на 30 хв.
Відварити мізки 20 хв у бульйоні з оцту (100 г) + води (400 г) або у вині білому та червоному, додавши цибулю, моркву, часник, зерна перцю, лавровий листок.
Порізати мізки, якщо використовувати не відразу - то загорнути в марлю з бульйоном.
Обсмажити з вершковим маслом помідори (без шкірки і насіння) хвилини 2-3, викласти у форму мізки, потім помідори.
Приготувати білий соус. 30 г вершкового масла розігріти в каструлі з товстим дном, додати 2 столові ложки борошна, перемішати. Потім тонкою цівкою влити 600 г холодного молока, перемішувати постійно, зменшити вогонь, на маленькому вогні готувати хвилин 30. Посолити трохи, додати мускатний горіх.
Підсмажити цибулю із подрібненими грибами, додати зелень петрушки. Поєднати їх із соусом.
Соусом залити мізки з помідорами, зверху посипати тертий сир, можна хлібні крихти. Запікати в гарячій духовці 30 хвилин.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Восстановить обмен веществ: диетолог светлана фус сайт. Онлайн запись к диетологу.
Готовим со вкусом - мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter