"Запечeна" картопля (Pommes de terrefondantes)

ДРУГІ СТРАВИ
897 "Запечeна" картопля (Pommes de terrefondantes)
інгредієнти:
  • Картопля (молода, дрібна) - 1 кг 
  • Бульйон (курячий) - 450 мл
  • Розмарин (гілочка)
  • Оливкова олія - 2 ст. л. 
  • Масло вершкове - 1 ст. л. 
  • Сіль - 1 ст. л. 
  • Лук зелений (дрібно нарізаний) 

Добре вимити картоплю й укласти в тефлонову сковороду (або чавунну) розміром 25 см (між картоплею повинен залишатися простір).  .

Додати бульйон (бульйон повинен покривати картоплю на 3 / 4), гілочку розмарину, оливкову олію і вершкове масло, сіль.  .

Довести до кипіння. Знизити вогонь до середнього і нещільно прикрити сковорідку кришкою. Варити 15-20 хвилин до готовності картоплі (бульйон повинен покривати картоплю майже на половину).  .

Зняти сковороду з вогню і придавити кожну картоплину невеличкою чашкою або дерев´яною товкушкою, щоб картопля тріснула.  .

Повернути сковороду на середній вогонь і продовжувати варити без кришки до випаровування рідини, 10-15 хвилин, картопля повинна трохи підсмажитися. Акуратно перевернути картоплю і підсмажити з іншого боку, 4-5 хвилин.

Зняти сковороду з вогню і залишити в ній картоплю на 5 хвилин.

Подавати гарячим, посипавши зеленою цибулею.

Рецепты салатов: салаты из жареных грибов. Семена грибов вешенки купить.

Салаты с каперсами и тунцомМясных, фруктовых и экзотических салатов

Праздничные салаты к Новому году рецептыПраздничная компания

Купить Варенье: черничное варенье. Черничная Liqberry.

Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд на электрогриле. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter