"Запечeна" картопля (Pommes de terrefondantes)
- Картопля (молода, дрібна) - 1 кг
- Бульйон (курячий) - 450 мл
- Розмарин (гілочка)
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Масло вершкове - 1 ст. л.
- Сіль - 1 ст. л.
- Лук зелений (дрібно нарізаний)
Добре вимити картоплю й укласти в тефлонову сковороду (або чавунну) розміром 25 см (між картоплею повинен залишатися простір). .
Додати бульйон (бульйон повинен покривати картоплю на 3 / 4), гілочку розмарину, оливкову олію і вершкове масло, сіль. .
Довести до кипіння. Знизити вогонь до середнього і нещільно прикрити сковорідку кришкою. Варити 15-20 хвилин до готовності картоплі (бульйон повинен покривати картоплю майже на половину). .
Зняти сковороду з вогню і придавити кожну картоплину невеличкою чашкою або дерев´яною товкушкою, щоб картопля тріснула. .
Повернути сковороду на середній вогонь і продовжувати варити без кришки до випаровування рідини, 10-15 хвилин, картопля повинна трохи підсмажитися. Акуратно перевернути картоплю і підсмажити з іншого боку, 4-5 хвилин.
Зняти сковороду з вогню і залишити в ній картоплю на 5 хвилин.
Подавати гарячим, посипавши зеленою цибулею.
Рецепты салатов: салаты из жареных грибов. Семена грибов вешенки купить.
Салаты с каперсами и тунцомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Праздничные салаты к Новому году рецептыПраздничная компания
Купить Варенье: черничное варенье. Черничная Liqberry.
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд на электрогриле. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter