Запечений у папері лосось під вершковим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
1225 Запечений у папері лосось під вершковим соусом
Фото - Запечений у папері лосось під вершковим соусом
інгредієнти:
  • Філе лосося 4 шт.
  • Масло вершкове 10 г
  • Лимон
  • Бульйон (рибний) 300 г
  • Вино біле 100 мл
  • Сметана (жирна) 250 г
  • Зелень 4 ст.л.

Запечений у папері лосось під вершковим соусом інгредієнти Духовку розігріти до 200°C.

Із паперу для випічки нарізати шматки - 4 шт. довжиною по 25-30 см - залежно від величини філе. На кожен папір покласти по шматочку масла, філе, зелень, посолити, поперчити і покласти кружок лимона.

Запечений у папері лосось під вершковим соусом Все загорнути дуже щільним конвертиком в папір і поставити запікатися хвилин на 20.

фото Запечений в папері лосось під вершковим соусом Соус.

Якщо риба була необроблена, то взяти шкіру, обрізки і варити хвилин 10 рибний бульйон.

У каструлю висипати цибулю, залити бульйоном і вином, довести до кипіння і продовжувати кип'ятити на великому вогні, доки рідина злегка не загусне (близько 15 хвилин).

Потім додати вершки, зменшити вогонь до середнього, проварити до загустіння, помішуючи. Якщо вершки не надто жирні - можна всипати пару ложок тертого сиру.

Соус вимкнути і всипати травички. Накрити і дати постояти хвилин 5. Можна додати 2 зубки часнику.

Запечений у папері лосось під вершковим соусом Філе лосося Рибу дістати, розгорнути, прибрати лимон і зелень.

Запечений у папері лосось під вершковим соусом Масло вершкове Полити порції соусом і подавати з гарніром або салатом.

Правильне харчування з чого початиправильне харчування

Рецепты печенья без масла - арахисовое масло рецепт.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов из моркови.

Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото.