Запечений у папері лосось під вершковим соусом
- Філе лосося 4 шт.
- Масло вершкове 10 г
- Лимон
- Бульйон (рибний) 300 г
- Вино біле 100 мл
- Сметана (жирна) 250 г
- Зелень 4 ст.л.
Духовку розігріти до 200°C.
Із паперу для випічки нарізати шматки - 4 шт. довжиною по 25-30 см - залежно від величини філе. На кожен папір покласти по шматочку масла, філе, зелень, посолити, поперчити і покласти кружок лимона.
Все загорнути дуже щільним конвертиком в папір і поставити запікатися хвилин на 20.
Соус.
Якщо риба була необроблена, то взяти шкіру, обрізки і варити хвилин 10 рибний бульйон.
У каструлю висипати цибулю, залити бульйоном і вином, довести до кипіння і продовжувати кип'ятити на великому вогні, доки рідина злегка не загусне (близько 15 хвилин).
Потім додати вершки, зменшити вогонь до середнього, проварити до загустіння, помішуючи. Якщо вершки не надто жирні - можна всипати пару ложок тертого сиру.
Соус вимкнути і всипати травички. Накрити і дати постояти хвилин 5. Можна додати 2 зубки часнику.
Рибу дістати, розгорнути, прибрати лимон і зелень.
Полити порції соусом і подавати з гарніром або салатом.
Правильне харчування з чого початиправильне харчування
Рецепты печенья без масла - арахисовое масло рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов из моркови.
Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter