Запечений товстолобик
- Товстолобик 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Сметана 100 г
- Сир твердий 100 г
- Лимон 0.33 шт.
Товстолобика порізати на порційні шматки. Краще взяти рибу велику, так як товстолобик сам по собі досить кістлявий.
Замаринувати рибу в солі, приправах для риби, лимонному соці і залишити не менше ніж на 2 години (краще на ніч для збагачення смаку).
Спасерувати на олії нарізану кільцями або півкільцями цибулю і викласти у форму для запікання.
Рибу обваляти у борошні й обсмажити на великому вогні до рум'яної скоринки.
Рибу викласти у форму, а зверху посипати дрібно нарізаним свіжим або замороженим кропом.
Зверху нанести тонкий шар сметани.
Поставити підготовлену рибу на 30 хвилин в духовку при температурі 160-180 градусів.
Майже готову рибу посипати тертим твердим сиром.
Поставити страву в духовку на 5 хвилин до розплавлення сиру.
Авокадо яйцо салат фото рецепт. Рецепт салат с авокадо.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепти блюд з мяса.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter