Запечений шпинат
- Шпинат (свіжий) 400 г
- Часник 1 зуб.
- Спеції (сіль, перець і мускатний горіх)
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Олія оливкова
- Крихта хлібна 2 ст.л.
- Сир твердий (тертий) 4 ст.л.
Шпинат занурити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини.
Відкинути на друшлак і обдати холодною водою.
Потім шпинат гарненько віджати і крупно порубати.
На сковороді підігріти рослинну/оливкову олію і додати крупно нарізаний зубчик часнику.
Додати до часнику шпинат, сіль, перець, мускатний горіх, лимонний сік, перемішати, 1-2 хвилини тушкувати на маленькому вогні.
У змащені олією вогнетривкі формочки викласти протушений зі спеціями шпинат, зверху - хлібні крихти і тертий сир.
Запікати у попередньо розігрітій до 200-210°C духовці близько 10 хвилин.
Можна подавати як самостійну закуску. Або як доповнення до вареної/запеченої картоплі.
Столы и стулья Аэро (Aero) купить: салати до святкового столу. Столы и стулья для кухни,гостиной.
Вкусные и простые рецепты салатов - рецепти з фото. Вкуснейшие рецепты тут.
Кульки полипропиленовые www.recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепт салата мимоза с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter