Запечений сазан
618
інгредієнти:
- Сазан 2 кг
- Рис 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Майонез 150 г
- Сіль, перець
Зварити до напівготовності рис, відварити яйця. Змішати рис, рубані яйця, дрібно порізаний кріп, сіль, перець. Начинити рибу, натерти її сіллю і перцем, зверху змазати майонезом і запікати в гарячій духовці близько 20 хв при температурі 200°С.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата белочка.
recepti.biz Простые ингредиенты, восхитительный вкус! Попробуйте все рецепты на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі