Запечений сазан

ДРУГІ СТРАВИ
605 Запечений сазан
Фото - Запечений сазан
інгредієнти:
  • Сазан 2 кг
  • Рис 1 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Кріп 1 пуч.
  • Майонез 150 г
  • Сіль, перець

Зварити до напівготовності рис, відварити яйця. Змішати рис, рубані яйця, дрібно порізаний кріп, сіль, перець. Начинити рибу, натерти її сіллю і перцем, зверху змазати майонезом і запікати в гарячій духовці близько 20 хв при температурі 200°С.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата белочка.

recepti.biz Простые ингредиенты, восхитительный вкус! Попробуйте все рецепты на сайте

рецепты салаты из коктейля морепродуктов

технология приготовления блюд из яиц

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter